Balkır Ortaokulu

WEB https://balkirortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BALKIR KÖYÜ KORKUT MUŞ
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak, KORKUT ilçemizde, sosyal, kültürel, sportif, eğitim-öğretim faaliyetlerinde,ön sırada yer alacak, örnek olarak gösterilecek,bir kurum yapmaktır.
MİSYON : ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI BENİMSEYEN, ÜLKESİ İÇİN VERİLECEK HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIR, BİLİMİ KENDİNE BİR YOL OLARAK GÖREN, SAĞLIKLI İLETİŞİM BECERİLERİNE SAHİP, DOĞAYA SAHİP ÇIKAN DEMOKRASİDEN AYRILMAYAN, KİŞİLİKLİ İNSANLAR YETİŞTİRMEK.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : DERS BAŞLAMA: 08:40 DERS BİTİŞ: 14:50
Isınma : SOBA
Servis : ÖĞRETMEN SERVİSİ
Ulaşım : Köy Minibüsleri, Taksi
Yerleşim Yeri : BALKIR KÖYÜ KORKUT MUŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 30KM. İLÇEYE : 10 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzun ilkokul ve ortaokul kısmı bir arada öğrenim görmektedir. Tek katlı 4 bloktan oluşup 3 blokta derslikler bulunmaktadır. Kütüphanesi mevcuttur. Sobalar ve okul temizliğiyle ilgilenen 2 personel görevlidir.